Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip koca nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan elleme ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kapının bediiyat strüktürsı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen ciğereriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bütün aşamaların namuslu bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet rapor allıkınması sağlanır.

Yangın kapısı, yangına dayanıklılık derecesine ilişkilı olarak 30 ila 120 dakika beyninde değkârebilen önceden belirlenmiş bir müddet süresince yangın ve esrarın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu baplar çelik yahut masif bedduaşap gibi malzemelerden mimarilır ve faik sıcaklıklara maruz kaldığında vâsileyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın Merdiveni Kapısı Göreceksiniz ki bu ayar etkili kaliteli yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve hareket afetlerinde de en doğru merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında daha yeğin anlaşılacaktır.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında banko kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile lazım mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir gayrı uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şiabat contalardır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en mütenasip yükselmek politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page